Get Adobe Flash player

Weboldalt a Web Shop-ból:

Az alábbi weboldal csomagok kielégítik az egyéni megrendelők, kis- és középvállalatok igényeit is. Válasszd ki a neked megfelelő csomagot, az elképzelésednek megfelelően.

HOME csomag magánszemélyeknek, egyéni vállalkozók részére. Ezt a honlap csomagot azoknak ajánljuk, akiknek csupán egy Internetes névjegykártyára van szükségük. Mindössze 1-2 oldalt készítünk, mely a saját, vagy a céged legfontosabb információit jeleníti meg. (elérhetőségek, nyitva tartás, termékek, szolgáltatások) A weboldalt optimálissá tesszük a keresőrobotok számára.

A csomag tartalma: 1 főoldalt és 1-2 aloldalt tartalmazó website 1 db grafikai oldalterv Módosításra, bővítésre az átadást követően egyszer van lehetőség. A honlap elkészülésének határideje a grafikai tervek elfogadásától számítva 2 munkanap. A csomag ára 29.500 Ft + ÁFA (€125)

BASIC csomag kisvállalkozások, egyéni vállalkozók részére.
Kisvállalatok részére ajánljuk cégbemutató jellegű honlap csomagunkat. Az elkészült honlapját optimálissá tesszük a keresőrobotok számára, ezzel segítve elő, hogy a potenciális ügyfelek rátaláljanak oldalára. Ezen felül ha igény van erre, termékeiről, telephelyéről, munkatársairól digitális fotókat készítünk, melyek felhasználásra kerülnek az oldalakon.

A csomag tartalma: 1 főoldalt és 4 aloldalt tartalmazó website 1 db grafikai oldalterv Módosításra, bővítésre az átadást követően kétszer van lehetőség. A honlap elkészülésének határideje a grafikai tervek elfogadásától számítva 3 munkanap. A csomag ára 39.500 Ft + ÁFA ÁFA (€180)

BUSINESS csomag kis- és középvállalatok részére.
E csomagunkat a kis- és középvállalatok igényei szerint alakítottuk ki. Kiterjedt keresőmarketing szolgáltatást is biztosítunk ehhez a csomaghoz, azaz honlapját optimálissá tesszük a keresőrobotok számára, ezen kívül regisztráljuk népszerű keresőkbe és potenciális webhelyekre.

A csomag tartalma: 1 főoldalt és 9 aloldalt tartalmazó website 2 db grafikai oldalterv Céglogó megtervezése Módosításra, bővítésre az átadást követően háromszor van lehetőség. A honlap elkészülésének határideje a grafikai tervek elfogadásától számítva 5 munkanap. A csomag ára 79.500 Ft + ÁFA ÁFA (€300)

PROFESSIONAL igényesek részére.
A PROFESSIONAL csomagunkat azok számára ajánljuk, akik elvárják a kiváló minőséget és a teljes körű kiszolgálást. A weboldalt e csomag keretein belül addig készítjük, míg az tökéletesen megfelel az igényeidnek. Elkészülés után honlapon mindenre kiterjedő keresőmarketing szolgáltatást hajtunk végre.

A csomag tartalma: 1 főoldalt és max 19 aloldalt tartalmazó website 3 grafikai oldalterv tetszőleges számú változtatással. Cégarculat megtervezése módosítása, bővítése az átadást követően megegyezés szerint van lehetőség. A honlap elkészülésének határideje a grafikai tervek elfogadásától számítva 10 munkanap. A csomag ára 159.500 Ft + ÁFA (€700)