Get Adobe Flash player

Weblap felújítás és korszerűsítés

A szolgáltatás:

Honlap állapotfelmérés, új felépítés és beüzemelés akár 10 nap alatt. Elvégezzük a weboldal teljes átalakítását mind a megjelenés, mind pedig a technológia területén. Költségkímélő és gyors megoldást biztosítunk, hiszen nem kell külön szakembereket keresni a design megvalósítására, a felépítés programozására és a keresőoptimalizálás beállítására. Nem kell a különböző munkafolyamatoknál egymásra várni. Az általunk kialakított honlapok megfelelnek az alapvető elvárásoknak és ezután sokáig működnek optimálisan.  webconstruction

Miért szükséges a weboldal felújítása?

Szükséges az átalakítás, ha a honlap nem jól teljesít a Google rangsorában vagy erősen csökkenni kezdett a látogatók száma. Szükséges a redesign, ha a weboldal megjelenése és arculata elvesztette a frissességét, ha a design elavult. Szükséges a technikai korszerűsítés, ha a weblap nem megfelelően jelenik meg a böngészőkben vagy nem kezelhető mobiltelefonon.

A honlap megjelenése, tartalom és ergonómia

Látogatóid kiszolgálása: A honlapod legyen könnyen kezelhető és felhasználóbarát. Felépítése logikus és segítse a tartalmak gyors megtalálását. Ha jelenlegi oldalad nem ad teljes felhasználói élményt, ideje változtatni. Design: Weboldalad kinézetét 3-5 évente célszerű megújítani. Követni kell a jelen trendjeit és a saját változó ízlésedet. Új színek, modern felszín és egyedi megjelenés. Szükséged van egy jó honlap-arculatra. Szöveg: A honlapodon fellelhető szöveg tartalma, felépítése és mondatszerkezete két nagyon fontos szempontból lényeges. Egyrészről a felhasználói élményt befolyásolja, másrészről a Google kereső főleg a szöveges tartalom szavai alapján rangsorolja a találatokat. Most nem megfelelő? Mindenképpen érdemes újratervezni és újraírni weboldalad szövegezését.

A honlap programozása, technológia és kompatibilitás

Új szabványok: A technológiai változás újabb és újabb szabványokat, böngészőket és rendszereket hoz. Ezekhez szükséges hozzáigazítani a régi weboldalad. Honlapod nem megfelelően jelenik meg? Új weboldalkódolás kell. Mobil és tablet eszközök kompatibilitása:  Az új hordozható eszközök megjelenésével szükségessé vált a régi weboldalak átalakítása mobil készülékekre és tablet eszközökre. A régi menük és oldal kialakítások nem használhatóak érintőképernyővel, a korábbi technológiák nem jelennek meg ezeken a készülékeken. Nem működik mobilon a honlapod? Át kell alakítani mobil kompatibilis verzióra. Keresőoptimalizálás, SEO: Az új keresési metódusok bevezetésével a honlap kódsorát módosítani kellhet. A régi megoldások már nem minden esetben hoznak eredményt. Kevés a honlapod látogatottsága vagy csökken a Google találati eredményed? Új keresőoptimalizált honlapra van szükséged.