Get Adobe Flash player

WordPress

Mi a WordPress?

A WordPress egy elegáns, jó felépítésű személyes publikálási rendszer PHP és MySQL alapokon építve, a GPL licenc alatt kiadva. A b2/cafelog hivatalos utódja.

A WordPress egy friss szoftver, de gyökerei és fejlesztése egészen 2001-ig visszanyúlik. Reméljük, hogy a webes szabványokra és felhasználói tapasztalatokra fókuszálva egy olyan eszközt készíthetünk, ami semmi máshoz nem hasonlítható.

A WordPress egy publikálási rendszer, mely a könnyű használatra, sebességre és felhasználói élményekre összpontosít.

A WordPress egy aktív közösséggel rendelkezik, ami a nyílt forráskódú szoftverek szíve.

Jellemzők

A WordPress egy erőteljes személyes publikálási platform, és olyan beépített funkciókkal rendelkezik melyek interneten való publikálásodat olyan könnyűvé és kellemessé teszi, amennyire csak lehet.

Büszkék vagyunk arra hogy egy ingyenesen terjeszthető, szabványoknak megfelelő, gyors, könnyű és ingyenes személyes publikálási platformot nyújhatunk neked praktikus beállításokkal és tulajdonságokkal, valamint egy rendkívül testreszabható maggal.

Licenc

Licenc: A WordPress a GPL licenc alatt áll.

Platform

    • PHP v5.0, vagy újabb
    • MySQL v3.23.x, vagy újabb
    • Ha ezek bármelyike nem egyezik meg, akkor az a WordPress hibás futását eredményez
A blog kezelése és adminisztrálása Olvasd tovább...
Magyar nyelvű WordPress letöltés: [wpfilebase tag=file path='wordpress_3.2.1-hu_HU.zip'] Angol nyelvű WordPress letöltés: [wpfilebase tag=file path='wordpress_EN_3.zip'] Magyar nyelvi csomag az angol nyelvű  Wordpresshez: [wpfilebase tag=file path='wp_languages_HU.zip'] A legújabb angol nyelvű béta verzió: [wpfilebase tag=file path='wordpress_beta2_3.3-.zip'] A legújabb magyar nyelvű béta verzió: [wpfilebase tag=file path='wordpress_HU-3.3-beta2-hu.zip']